Üzemeltetési szolgáltatásaink

0-24 órában hívható szakmai ügyelet, kijelölt üzemeltetési tanácsadóval

E nagy biztonságot nyújtó szolgáltatásunkkal elérhetővé válik a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos, folyamatos segítségnyújtás. HARUM vállalja, hogy Ügyfelei részére személyre szabottan biztosít üzemeltetési tanácsadót, aki minden esetben, 0-24 órában rendelkezésükre áll, tehermentesítve eddig igénybevett kollégáit.

 


Szavatossági érdekképviselet

Garancia időn belüli és azon túli szavatossági ill. méltányossági esetekben képviseljük Ügyfeleink érdekeit. Szakmai súllyal és jelentős esetszámmal feloldható a szakszervizek, és/vagy az importőrök általában merev és elutasító álláspontja.

HARUM igénybevételének előnyei:

 • szakmai tapasztalat,
 • jelentős számú sikeres érdekérvényesítési eset,
 • szavatossági kérdésekben jártas jogi képviselet.

 


Csereautó KGFB káreseményekhez

KGFB biztosításunk plusz választható elemként egy kompakt kategóriás csereautó átalányt ajánlunk, mely a KGFB kárjavítások idejére nyújt csereautót

 


Csereautó Cascos káreseményekhez

CASCO biztosításunk plusz választható elemként egy kompakt kategóriás csereautó átalányt ajánlunk, mely a CASCO kárjavítások idejére nyújt csereautót.

 


Csereautó

Cégünk vállalja, hogy akár kötelező szervizek alkalmára, akár káresemények javításának idejére, a piaci árakhoz képest 20%-os kedvezménnyel biztosít cseregépjárművet.

 


Szervizátalány

Szolgáltatásunk keretein belül lehetőség van a szervizek átalánydíjas elszámolására, mely magában foglalja a kereskedő által megadott, előre tervezhető kötelező szervizek anyag- és munkadíját havi átalánydíjban. A szervizátalány díja nyílt konstrukció esetén utólag kerül elszámolásra a tervezett és a tényleges ráfordítások arányában. A felmerülő szervizköltségek nyílt konstrukció esetén az aktuális egyenleg erejéig számolhatóak el az átalány terhére, az egyenleget meghaladó költségek eseti elszámolásra kerülnek.

Ügyfeleink az alábbi csomagok közül választhatnak:

 • Alap szerviz
 • Bővített szerviz
 • Teljes szerviz
 • Pénzügyi keret

 


Gumiabroncs-átalány

Megjelenített szolgáltatási díjunk magában foglalja a tervezett futásteljesítménynek megfelelő számú téli ill. nyári gumiabroncs, esetleg további felni költségét, havi átalánydíj formájában.

 


Gumiabroncscsere-átalány

Megjelenített szolgáltatási díjunk magában foglalja az évente kétszer történő gumiabroncs csere és tárolás költségét, havi átalánydíj formájában.

 


GPS szolgáltatás

Több szolgáltatótól, változatos szolgáltatástartalommal, akár havi díjas formában is elérhető vagyonvédelmi és logisztikai szolgáltatásunk.

 


Assistance szolgáltatás

Amennyiben az Ön autója bármilyen okból mozgásképtelenné válik – műszaki és káresemény ill. felhasználói hiba okozta meghibásodások egyaránt – díjmentesen intézkedünk annak elszállításáról, szükség esetén díjmentesen megszervezzük hazajutását. Európai és belföldi assistance szolgáltatásunk keretei között minden esetben 4 nap ingyenes csereautót biztosítunk.

 


Mobilparkolás

Cégünk vállalja, hogy az üzemeltetés hatálya alá tartozó gépjárművek mindegyikéhez biztosít mobil parkolási lehetőséget, melynek előnyei, hogy aprópénz nélkül is parkolhat, a parkolási díj fizetése perc alapú, parkolási idejét meghosszabbíthatja anélkül, hogy visszamenne autójához, továbbá lehetősége van 4, 10 illetve 30 napos autópálya matrica vásárlására is. A parkolási, illetve autópálya matrica díjak elszámolására utólag, a havi rendszeres számla keretében kerül sor.Üzemanyagkártya

HARUM vállalja, hogy a szolgáltatás hatálya alá tartozó gépkocsik mindegyikéhez biztosít Shell, OMV, MOL és AGIP üzemanyagkártyát, továbbá bonyolítja az ezzel kapcsolatos valamennyi mögöttes teendőt – adminisztráció, költségmegelőlegezés, kötegelt továbbszámlázás, kimutatások, igény szerinti elemzések készítését.

 


Szakfelügyeleti gépjárműmozgatás

Üzemeltetésünkben álló gépjárművek javítási, kárjavítási, karbantartási, hatósági ügyintézési, valamint gumiabroncs cserére irányuló mozgatásainak lebonyolítása. A gépjárművet Ügyfelünk által megjelölt helyen és időben vesszük át, és adjuk vissza a szükséges munkaműveletek elvégzése után.

 

HARUM igénybevételének előnyei:

 • kollégánk a gépjármű szakszervizbe történő szállítása közben a megrendelés szükségességét kontrollálja, szükség szerint javaslatot tesz újabb vizsgálatok elvégzésére,
 • gépjárműmozgatás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gépjárművet változatlan állapotban (pl. klíma-, rádióállomás-,) adjuk vissza a felhasználó részére.

 


Gumiabroncs ügyintézés

Szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a szezononkénti átszerelést, centrírozást, tárolást, valamint a gumiabroncs beszerzések esetén az importőri listaárakhoz mért, típusfüggően 30-45% kedvezmény elérését.

 


Garanciális, valamint garancián túli javítások

Ügyfelünk által rendszeresen megadott kilométeróra állások alapján értesítjük a felhasználót a garanciális, valamint garancián túli javítások esedékességéről. A szakszervizzel, valamint Ügyfelünkkel egyeztetjük az esedékes szerviz időpontokat.HARUM igénybevételének előnyei:

 • csak a szükséges munkaműveletek kerülnek elvégzésre, melyek ellenőrzésre kerülnek,
 • csak az indokolt tételeket tartalmazó számla kerül elfogadásra,
 • időszakos beszállítói tenderek bonyolítása,
 • teljes beszállítói függetlenség,
 • teljes körű adminisztráció.


Meglévő gépjárművek értékesítésének teljes körű ügyintézése

Szolgáltatásunk a teljes folyamat lebonyolítását magában foglalja a vevőkereséstől a gépjármű átruházásáig.

HARUM igénybevételének előnyei:

 • internetes és hagyományos értékesítési csatornákat egyaránt igénybe veszünk,
 • Partnereink között szerepelnek márkakereskedő és használt autókereskedő társaságok is,
 • az értékesítés során a maximális eladási árat érjük el.


Kötelező Felelősség Biztosítás, valamint CASCO biztosítás

HARUM által elért flottabiztosítási kedvezmények igénybevételének lehetőségét biztosítjuk Ügyfeleinknek. A kedvező biztosítási díjakon túl a teljes ügyviteli folyamatot működtetjük, képviseljük Ügyfeleink érdekeit.

HARUM igénybevételének előnyei:

 • kedvező biztosítási díj,
 • teljes folyamatbonyolítás, mely magában foglalja Ügyfelünk gépjárműállományának teljes körű biztosításkezelését.


Hatósági ügyintézés

Minden, a hatóságokkal kapcsolatos ügyintézést vállalunk, pl. műszaki vizsga, zöldkártya érvényesítés; elveszett, ellopott forgalmi engedélypótlás; rendszámpótlás, autópálya matricapótlás.

HARUM igénybevételének előnyei:

 • üzemeltetői minőségünkben ezek a feladatok teljes körűen a HARUM-ot terhelik,
 • naprakész nyilvántartásunkra támaszkodva folyamatosan figyeljük a lejárati dátumokat, és szükség esetén jelzünk a felhasználónak. A gépjárművek vizsgára való felkészítését, valamint minden kapcsolódó feladat ellátását vállaljuk.


Biztosítási kárügyintézés

Vállaljuk a gépjármű autómentővel történő elszállításának ügyintézését, a kárfelvétel megszervezését, a kárjavítás megrendelését, a teljes folyamat koordinálását.

HARUM igénybevételének előnyei:

 • HARUM által javasolt javítók folyamatosan ellenőrzés alatt állnak – pl. beépítés, technológiai, időszakos, eseti átfogó ellenőrzés,
  mind elszenvedett, mind okozott károk esetében a teljes körű adminisztrációt, valamint a szervizügyintézést egyaránt a HARUM bonyolítja.
 • Biztosítási kárügyintézés tájékoztató

Rólunk mondták

Széles termékpalettája mellett professzionális ügyintézése miatt esett választásunk a Harum Zrt.-re, s ezen döntésünket az elmúlt évek méltón alátámasztották. Autóinkat sajátjukként vigyáznak, mégis megkapjuk Tőlük azt a függetlenséget, amelyre az élvezhető autóhasználathoz szükségünk van.

Rédai-Simon, Ágnes

Cefam Hungary Kft.

A Harumnak köszönhetően a gépkocsival kapcsolatos valamennyi probléma lekerült a vállunkról. Segítőkész hozzáállásuknak és professzionális munkájuknak köszönhetően minden adminisztratív és szervizeléssel kapcsolatos terhet levettek a vállunkról. Mindenkinek ajánlom őket.

Dr. Kovács Balázs, ügyvezető igazgató

KÖZBESZGURU Kft.

A rugalmas és barátságos ügyintézés sokat ér rohanó és folyamatosan változó világunkban.

dr Pörneczi Tamás, Műszaki igazgató

Berger és Pörneczi Kft.

Ügyfél centrikus hozzáállás, rugalmas ügyintézés, toleráns probléma kezelés. A következő bérletnél is bérelt helyük van.

Hirmann Márton, Szakág vezető

Ovit Zrt.

Meggyőző az a hozzáállás, amelyet minden munkatárs tanúsított, akikkel eddig megismerkedtem. Egyetlen mondattal jellemezve: az elvárhatónál is többet tettek a kiszolgálásom érdekében, és ez mindent elárul!

Németh László, ügyvezető igazgató

Gordio Tanácsadó Csoport Kft.

Cégünk gépjárműveit a Harum segítségével üzemeltetjük. Példamutató segítőkészség, szakértelem és rugalmasság jellemzi őket. Tökéletes választás bármely vállalkozásnak.

Kalmár Péter, ügyvezető igazgató

Webtown-Informatika Kft.

A Harum Investment Zrt.-vel 2005 óta van kapcsolatunk. Régebben is felmerült, hogy 12 db-os gépkocsiparkunkat egy autópark kezelőnek adjuk ki. A Harumot végül is azért választottuk, mert a mindennapos kapcsolat nem személytelen és valójában egy gépkocsi ügyintéző feladatát veszik le a vállunkról, elfogadható díjazásért. Külön kiemelném, hogy gépjárműparkunkról pontos nyilvántartást vezetnek, így a szerviz és javítás ütemezés nagyon gördülékeny.

Samu István, ügyvezető igazgató

REDDA Kft.

Segítőkész, korrekt, rugalmas. Ezek a Harum flottakezelési szolgáltatásainak főbb jellemzői. Köszönet érte.

Ádám Gábor, Ügyvezető

Comfort s.r.o. Szlovákia

2005 óta dolgozunk együtt a Harum Zrt.-vel. Leasing-szolgáltatásuk felöleli a gépkocsik megrendelését, az üzembehelyezéshez szükséges műszaki és hatósági lépések lebonyolítását, valamint az esedékes szervizek, esetleges műszaki problémák és egyéb felmerülő kérdések kezelését a teljes szerződéses futamidő alatt. Számunkra ez azt jelenti, hogy egyetlen felesleges percet sem kell a személygépkocsi körüli teendőkkel töltenünk, ennek a munkaeszköznek a gondozását átveszi tőlünk a Harum, ezáltal maximálisan tehermentesítve bennünket. Reméljük, hogy együttműködésünk a jövőben is mindkét fél további megelégedésére alakul.

Dr.Ligethy Zsolt, ügyvezető igazgató

Wacker Chemie Hungary Kft.

Korrekt, gyors ügyintézés és pozitív hozzáállás jellemzi a Harum Zrt.-t. Külön szeretném kiemelni a kárügyintézés rugalmasságát és az azt intéző kollega segítőkészségét.

Dr. Morvay Boldizsár, Ügyvéd

Morvay Ügyvédi Iroda

A Harum Zrt. elsődleges előnye a személyre szabott konstrukciók kidolgozásában rejlik, mely esetben nem a vevő alkalmazkodik egy jól megszokott mechanizmushoz, hanem maga a termék azonosul használójával. Ezen hozzáállás adja azt a plusz szolgáltatást, amiért őket választottuk.

Nith László, Managing Director

Nefab Packaging Hungary Kft.

Cégünk – az IQ ConsultinG SzervezetFejlesztő és Tanácsadó Kft. – hosszabb ideje dolgozik együtt a HARUM Zrt.-vel. Ez idő alatt olyan minőségű segítséget kaptunk munkánk zökkenőmentes elvégzéséhez, amely minden várakozásunkat és tapasztalatunkat felülmúlt. Diszkrét, együttműködő problémamegoldó készsége és gyakorlata hozzájárult cégünk piaci sikereihez, kiegyensúlyozott növekedéséhez. A HARUM Zrt.-ben könnyed és elegáns szolgáltató partnert ismertünk meg, amelynek szavai és tettei manapság ritkán tapasztalható harmóniában vannak.

Partneri barátságukat köszönjük, egyre bővülő aktivitásukhoz sok sikert kívánunk.

Vécsey Bánk, pénzügyi vezető

IQ Consulting Kft

A Harum Zrt. ügyfélközpontú szolgáltatási filozófiája bizonyítást nyert a szolgáltatásuk kiemelkedő minőségében is. Gyors, szakszerű és hatékony megoldásokat biztosítanak nekünk, minimális adminisztrációval. Új ötletekre, egyedi megoldásokra messzemenőkig nyitottak. Elégedettek vagyunk.

Biczók András, Értékesítési igazgató

ART Energy Magyarország Kft.

A Harum Zrt. hozzáállásából szeretnem kiemelni, azt a tényt, hogy alkalmazkodnak a jövő kihívásáihoz, környezetvédelem, selfcare csatornák erősítése, stb... Emellett azonban, hála az égnek, nem felejtik el a személyes kapcsolattartást sem, amely kulcsszerepet játszott abban, hogy cégüket választottam.

Visky Máté

A Harumban egy igazi partnert ismerhettünk meg az elmúlt évek során, pont amire cégünknek szüksége van: ügyfélorientált, rugalmas, megbízható és rendkívül korrekt.

Kiss Balázs, cégvezető

Univar Magyarország Kft.

Ugyan a boldog gyermekévek már régen elmúltak, az ember még felnőttfejjel is vágyik arra, hogy ne egyedül kelljen megoldani minden problémáját, s legyenek olyan személyek az életében, akikre rábízhatja gondját-baját. A Harum és az ott dolgozók ilyenek. A szakértelmük és hozzáállásuk által teremtett miliő miatt esett rájuk választásunk, s tesszük le voksunkat újra és újra mellettük.

Hetesi Zoltán, Vezető tisztségviselő

Ares Kft.

Öt év szünet után indítottuk újra vállalkozásunkat. Ismét „A HARUM”-ot választottuk. Korrekt, pontos, gyors ügyintézés és barátságos ügyfélkapcsolat, toleráns probléma kezelés jellemzi csapatukat. Hálás köszönet érte.

Takács Antal ,Szilágyi Gábor

TA&SZ- Log Kft.

Régi ügyfélként visszatérve azért esett újra a Harumra a választásom, mert családias cégként nemcsak az autókat, de a benne ülő személyt is képviselik. Rugalmasságuk és hozzáállásuk emeli ki őket a flottakezelők tömegéből.

Tordai Balázs, Ügyvezető

Van-Merksteijn Hungary Kft.

A Harum tapasztalataink szerint igen rugalmas, vevőorientált csapat, akik gyors segítségére, és precíz munkájára minden esetben számíthattunk.

Novai Éva, Pénzügyi vezető

Spotless Hungary Kft.

Átfogó szolgáltatások, kedves munkatársak, precíz adminisztráció. Nagyon korrekt cég, örülök, hogy őket választottuk.

Galambos Levente

Rijk Zwaan Budapest Kft.

Filozófiánk

 • Szakértő gondoskodás
 • Biztonság
 • Költséghatékony megoldás
 • Elkötelezett, megbízható partneri viszony immáron 15 év
Fel
Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató. - Elfogadom