Reflektorfény 2017-1

Hamarosan érkezik a tavasz…!

Lassan de biztosan búcsúzik a tél, így itt az ideje a gumiabroncs cserének. Az idei nyári gumiabroncs szereléssel kapcsolatos információink a következőek:

Gumizási szezon időtartama:
2017.03.13. – 2017.04.14.

Folyamatosan figyelemmel követjük az időjárás-előrejelzést, de ugyanolyan fontos számukra az az információ is, hogy az autó használói készülnek-e még külföldre (például síelni), vagy hosszabb útra.

Azon ügyfeleinknél, akiknek eddig is a Harum Zrt. intézte a gumiab-ronccsal kapcsolatos ügyeiket, az ügymenet változatlan, kollégáink hamarosan felkeresik Önt.

Amennyiben eddig nem vette igénybe ezen szolgáltatásunkat, de a jövőben szeretné, hogy segítsünk, kérjük keresse meg üzemeltetési tanácsadóját vagy írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Üdvözlettel,
a Harum Zrt. csapata,

Ügyfélkapunkról

Kedves Ügyfeleink!

Új rovatot indítunk, hogy részletesebben megismertethessük Önökkel cégünk áltat ügy-feleink számára nyújtott szolgáltatásainkat. A sort

az Ügyfélkapu Rendszerünk

bemutatásával szeretnénk kezdeni.

Az általunk fejlesztett rendszert a Harum Zrt. honlapján keresztül, saját egyedi felhasz-náló nevével és jelszavával érheti el.

Személyre szabott felületére belépve egyből feltárul az Önök által bérelt és/vagy üzem-eltett gépjárművek listája, akár Excel formátumban kiimportálhatóan.

Az oldalon belül további funkciógombok segítségével könnyedén előhívhatóvá válnak az egyes gépjárműhöz, illetve szerződéshez kapcsolódó szolgáltatások, pénzügyi nyi-tott, illetve eddig kiszámlázott tételek, a folyamatban lévő és múltbéli szerviz- és kár-események egyaránt, továbbá itt tájékozódhat az üzemanyag felhasználásról és a mo-bilparkolás eseményeiről is, amennyiben ezekhez tartozó szolgáltatásunkat is igénybe veszik.

Természetesen ezen adatok megfelelő felhasználhatóságához többféle szűrési rend-szert és importálási lehetőséget biztosítunk, ezzel is megkönnyítve Önöknek a minél egyszerűbb és gyorsabb információ szerzést.

Mivel Ügyfélkapu Rendszerünket kizárólag az Önök kényelméért hoztuk létre, így szá-munkra nagyon fontos kedves Felhasználóink visszajelzése. Kérjük, támogassa munkánkat és fejlesztéseinket azzal, hogy megosztja velünk véleményét, módosítási javas-latát, hogy a jövőben is segítségére állhassunk a megfelelő információszolgáltatásban.

Kérdései vagy kérései esetén kérem forduljon hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön keresztül.

 

Köszönettel,
a Harum Zrt. csapata

SEAT Ateca 2.0 TDi DSG 4Drive Xcellence

Mit mondjak róla? Imádom!

Tudom, SUV, tudom már kezd unalmas lenni, de ha kipróbáljátok, higgyétek el, Ti is imádni fogjátok és megértitek a rajon-gásom!

Talán célszerű leszögeznünk valamit az elején: Nem lesz egy hosszú cikk, mert nem nagyon tudok belekötni az autóba. És nem azért nem írok róla rosszat (egy-két apróság kivételével), mert érdekem fűződne hozzá, hanem azért, mert szerin-tem tényleg jó az autó!

Egyszóval tud mindent, amit ma tudni kell. Rendelkezik minden olyan funkcióval, ami a kényelmes és biztonságos utazást lehetővé teszi nekünk akár jó – akár rossz időben. Akár a téli 10 cm hóban vagy jég-esőben, de a bátrabbak még az osztrák Alpoknak is nyugodtan nekiveselkedhet-nek (ezt nem javaslom azoknak, akik va-sárnap, száraz időben, nulla forgalomban is csak 30-cal közlekednek az utakon, mert hidd el, el fogsz akadni. De nem az autó miatt!!

Bővebben...

Hűűűű de babaaa az új Atecaaaa…!

Már majdhogynem kicsit megkésve, de talán még épp időben dobta be a Seat az Atecat a mainstream tóba kicsit úszkálni a többi SUV közé, akik már évek óta ott lubickolnak. Mit ne mondjak, megérte kivárni. Okosan figyelt, tanult a már meglévő társaitól, mi a menő, mivel és hogy kell hatni a mai vezető közönségre, mit érdemes átvenni és mit kell elfelejteni.

Kérem alássan pompázatos módon sikerült. Rólam tudva levő, hogy SUV párti vagyok ezért kívül-belül ismerem ezt a piacot, a ma fellelhető típusokat, és sokukat volt is szerencsém tesztelni (igen, elég menő munkám van ?). Tudom a rossz berögződés mondotta először velem (amúgy nem is értem ez honnan fakadt ez a negatív érzés a Seat-tal kapcsolatban), de kicsit tartottam tőle, hogy csalódás lesz... Gondoltam is magamban, na megint itt egy tucatautó, aki a nagy-testvér vállán akar felkapaszkodni (lsd. Audi vagy VW). És nem! Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, mély tisztelettel megkövetem magam és leemelem a kalapom! Nagy pacsi a Seat csapatnak!!! Köszi srácok, de tényleg!! Az Atecaval akkorát villantott nálam a Seat csapat, hogy egész odáig ragadtattam magam (és most a barátaim megköveznek, de nem bánom), hogy a Q3 fanatizmusomat Ateca-ra cserélem. Bocs Audi, hűségesen szerettelek évekig, de ez a „kis” DÖG megvett engem kilóra.

Bővebben...

Tartós bérbe vehető használt autó ajánlatunk

 • Évjárat: 2013/11
 • Műszaki vizsga érvényessége: 2019/02
 • Üzemanyag: Gázolaj
 • Teljesítmény: 313 LE
 • Hengerűrtartalom: 4367 cm3
 • Sebességváltó fajtája: Automata
 • Futott kilométer: 80.000 km
 • Szín: Fekete
 • Szállítható személyek száma: 5 fő

 

Március havi tesztautó kínálatunk

 • Március 6-13.között: új Suzuki Ignis
 • Március 13-20. között: Kia Rio
 • Március 20-27. között: Mazda 3
 • Március 27. – Április 3. között: Hyundai Ioniq

Rólunk mondták

Öt év szünet után indítottuk újra vállalkozásunkat. Ismét „A HARUM”-ot választottuk. Korrekt, pontos, gyors ügyintézés és barátságos ügyfélkapcsolat, toleráns probléma kezelés jellemzi csapatukat. Hálás köszönet érte.

Takács Antal ,Szilágyi Gábor

TA&SZ- Log Kft.

Új partnerként nagyon köszönjük az elmúlt egy év professzionális, vevőorientált, kiemelkedően korrekt kiszolgálást!

Nigel Taylor

Dufon Antisztatikus Bt

A Harumnál egy megbízható, korrekt partnerre találtunk. Ügyfélközpontúságuk kiemelkedő, Ők a gyors és rugalmas ügyintézés mesterei.

Káposzta Éva, megbízott cégvezető

Maersk Hungary Kft.

Ügyfél centrikus hozzáállás, rugalmas ügyintézés, toleráns probléma kezelés. A következő bérletnél is bérelt helyük van.

Hirmann Márton, Szakág vezető

Ovit Zrt.

Régi ügyfélként visszatérve azért esett újra a Harumra a választásom, mert családias cégként nemcsak az autókat, de a benne ülő személyt is képviselik. Rugalmasságuk és hozzáállásuk emeli ki őket a flottakezelők tömegéből.

Tordai Balázs, Ügyvezető

Van-Merksteijn Hungary Kft.

A Harumnak köszönhetően a gépkocsival kapcsolatos valamennyi probléma lekerült a vállunkról. Segítőkész hozzáállásuknak és professzionális munkájuknak köszönhetően minden adminisztratív és szervizeléssel kapcsolatos terhet levettek a vállunkról. Mindenkinek ajánlom őket.

Dr. Kovács Balázs, ügyvezető igazgató

KÖZBESZGURU Kft.

Átfogó szolgáltatások, kedves munkatársak, precíz adminisztráció. Nagyon korrekt cég, örülök, hogy őket választottuk.

Galambos Levente

Rijk Zwaan Budapest Kft.

A Harum Zrt. hozzáállásából szeretnem kiemelni, azt a tényt, hogy alkalmazkodnak a jövő kihívásáihoz, környezetvédelem, selfcare csatornák erősítése, stb... Emellett azonban, hála az égnek, nem felejtik el a személyes kapcsolattartást sem, amely kulcsszerepet játszott abban, hogy cégüket választottam.

Visky Máté

2005 óta dolgozunk együtt a Harum Zrt.-vel. Leasing-szolgáltatásuk felöleli a gépkocsik megrendelését, az üzembehelyezéshez szükséges műszaki és hatósági lépések lebonyolítását, valamint az esedékes szervizek, esetleges műszaki problémák és egyéb felmerülő kérdések kezelését a teljes szerződéses futamidő alatt. Számunkra ez azt jelenti, hogy egyetlen felesleges percet sem kell a személygépkocsi körüli teendőkkel töltenünk, ennek a munkaeszköznek a gondozását átveszi tőlünk a Harum, ezáltal maximálisan tehermentesítve bennünket. Reméljük, hogy együttműködésünk a jövőben is mindkét fél további megelégedésére alakul.

Dr.Ligethy Zsolt, ügyvezető igazgató

Wacker Chemie Hungary Kft.

Azért szeretek a Harummal dolgozni, mert minden kérésemnek próbálnak eleget tenni. Maximálisan pozitív a hozzáállásuk a problémáink leküzdésére. Tisztelnek és fontos ügyfélnek tartanak függetlenül attól, hogy hány autót használunk. Vásárlás után is felkeresnek és érdeklődnek. Folyamatosan figyelemmel kísérik autóink sorsát. Elmondhatom, hogy maximálisan kiszolgálnak bennünket.

Gaál László, Műszaki manager

Biotest Hungária Kft.

A Harumban egy igazi partnert ismerhettünk meg az elmúlt évek során, pont amire cégünknek szüksége van: ügyfélorientált, rugalmas, megbízható és rendkívül korrekt.

Kiss Balázs, cégvezető

Univar Magyarország Kft.

Ugyan a boldog gyermekévek már régen elmúltak, az ember még felnőttfejjel is vágyik arra, hogy ne egyedül kelljen megoldani minden problémáját, s legyenek olyan személyek az életében, akikre rábízhatja gondját-baját. A Harum és az ott dolgozók ilyenek. A szakértelmük és hozzáállásuk által teremtett miliő miatt esett rájuk választásunk, s tesszük le voksunkat újra és újra mellettük.

Hetesi Zoltán, Vezető tisztségviselő

Ares Kft.

A rugalmas és barátságos ügyintézés sokat ér rohanó és folyamatosan változó világunkban.

dr Pörneczi Tamás, Műszaki igazgató

Berger és Pörneczi Kft.

Segítőkész, korrekt, rugalmas. Ezek a Harum flottakezelési szolgáltatásainak főbb jellemzői. Köszönet érte.

Ádám Gábor, Ügyvezető

Comfort s.r.o. Szlovákia

Korrekt, gyors ügyintézés és pozitív hozzáállás jellemzi a Harum Zrt.-t. Külön szeretném kiemelni a kárügyintézés rugalmasságát és az azt intéző kollega segítőkészségét.

Dr. Morvay Boldizsár, Ügyvéd

Morvay Ügyvédi Iroda

Induló cégként kiemelkedően fontos számunkra olyan megoldások felkutatása, olyan partnerek megtalálása, akik minden egyéb, nem profilunkba vágó feladatot megoldanak helyettünk. Ehhez találtunk autóink esetében remek segítőtársra a Harum csapatában. Korrekt, gyors ügyintézés és barátságos ügyfélkapcsolat, toleráns problémakezelés jellemzi Őket. Köszönet érte.

Kotrik László, Ügyvezető igazgató helyettes

Halház Kft.

A Harum Zrt. ügyfélközpontú szolgáltatási filozófiája bizonyítást nyert a szolgáltatásuk kiemelkedő minőségében is. Gyors, szakszerű és hatékony megoldásokat biztosítanak nekünk, minimális adminisztrációval. Új ötletekre, egyedi megoldásokra messzemenőkig nyitottak. Elégedettek vagyunk.

Biczók András, Értékesítési igazgató

ART Energy Magyarország Kft.

A Harum Zrt. elsődleges előnye a személyre szabott konstrukciók kidolgozásában rejlik, mely esetben nem a vevő alkalmazkodik egy jól megszokott mechanizmushoz, hanem maga a termék azonosul használójával. Ezen hozzáállás adja azt a plusz szolgáltatást, amiért őket választottuk.

Nith László, Managing Director

Nefab Packaging Hungary Kft.

Választásunk azért esett a Harum Investment Zrt-re, mert szolgáltatásaik valóban leveszik a flotta kezelésének gondját cégünk válláról, és pontosan tervezhetővé teszik az erre vonatkozó költségeket. Autóink felügyeletének és karbantartásának kiszervezése a költségmegtakarítási elönyökön túlmenően jelentős kényelemmel, továbbá nagyfokú biztonsággal jár, hiszen ezt a tevékenységet így egy olyan cég látja el, amelyik minden, ezzel kapcsolatos feladatot elvégez, a beszerzéstől a finanszírozásig, a biztosítástól a szervizelésig. Tapasztalataink minden tekintetben pozitívak a Harum Zrt-vel kapcsolatban, úgy az ügyintézés, mint a hozzáállás és kiszolgálás területén.

Herkó Katalin, CFO

Accelsiors CRO and Consultancy Services

Széles termékpalettája mellett professzionális ügyintézése miatt esett választásunk a Harum Zrt.-re, s ezen döntésünket az elmúlt évek méltón alátámasztották. Autóinkat sajátjukként vigyáznak, mégis megkapjuk Tőlük azt a függetlenséget, amelyre az élvezhető autóhasználathoz szükségünk van.

Rédai-Simon, Ágnes

Cefam Hungary Kft.

Filozófiánk

 • Szakértő gondoskodás
 • Biztonság
 • Költséghatékony megoldás
 • Elkötelezett, megbízható partneri viszony immáron 15 év
Fel
Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató. - Elfogadom