Reflektorfény 2016-5

Egy csapat…Két kolléga… Egy autó… Két nézőpont… HOLLÓ vs. RÁCZ

Az ész érvek diadala az érzelmek felett…

Hogy szeretnék-e ilyen autót? Határozottan nem!!
De jelenleg nincsenek gyermekeim és még a feleségnek valót is csak keresgélem…

Tehát még nem hoz lázba a 3. üléssor, a hatalmas belső terek és nem török ki örömkönnyekben egy, a kategória átlagot bőven felülmúló csomagtartómérettől sem! Nem akarok babakocsit összecsukás nélkül belökni a csomagtartóba (családbarát verzióban gyereket előtte eltávolítva a babakocsiból) és az sem célom, hogy 3 Tesco-s bevásárlókocsi tartalma könnyedén elférjen a puttonyban.

Számomra inkább az a kedves, ha 2 főnél több nem fér el benne, ha beülve nem tudod levenni a kabátodat, ha hátsókerék hajtással rendelkezik és az autó a lábam minden apró mozdulatára reagál és azt megfelelően át is viszi az aszfaltra.

Bővebben...

Íme a puffasztott-Focus, a családosok vagy az utazni vágyó baráti kör álma…

Mivel én ez utóbbi széles tábort gyarapítom barátaimmal, komolyan sajnálom, hogy nem egy évvel ezelőtt kaptam meg tesztelni a C-Max-ot, így lehet, kényelmesebb és kevésbé kalandos utam lett volna a csajokkal Krakkóig. Öt barátnő, egy 7 személyesben, teljes menetfelszereléssel, 400 km, több mint 7 óra alatt. Nem akarom részletezni, elég legyen annyi, hogy én soha többet nem hiszem el a guglitérképnek, hogy az egyenesen át a leggyorsabb út. Aki valaha végig szenvedte az E77-es utat, tudja miről beszélek, aki még nem, az csak komoly kalandvágyból tegye, vagy egy hasonló méretekkel és kényelemmel rendelkező autóval. 

Kellemesen elnosztalgiázom az emlékekkel a fejemben, miközben körbejárom az autót. Azt leszögezhetjük, hogy az autó szürke és nem csak a fényezése miatt. Mondjuk végre az első fényszóróknak tisztességes formát tudtak adni, de sokkal több elemre nem is igazán emlékszik az ember, mert nem nagyon fog meg. A feneke egyenesen ronda, de a tolóajtós megoldás tetszik, csak kicsit fura, hogy kinyitás után túlnyúlik az autó hosszán. Szóval csak óvatosan a falig-tolatós parkolással, meg a laza mozdulatú ajtókirántással, mert lakatos lesz a vége. A jó hír az, hogy használat közben viszonylat ritkán kell nekünk nézegetni az autónk külsejét, akinek meg nem tetszik, az ne bámuljon át! Nyilván nem is annak a vásárlóközönségnek készült, akik nézegetni szeretnék az autót, hanem azoknak, akik használni. Ez az egész felpumpált kompakt kategória arról szól, hogyan lehet adott alapterületből kihozni a legnagyobb használati értéket. Aki ránéz egyből tudja, hogy „anya-autó”, minimum két gyerekkel a második, és egy Labradorral a harmadik soron. Nyáron a horvát tengerpart felé nyargalva a megpakolt, tetőboxos kombinkban csak irigykedve nézünk az Ő agyonpakolt, de mégis térben bővelkedő kompaktjuk után. Így is lehet utazni kéremszépen. Awwwww! Egyből el is fogott a vágyakozás egy kis kiruccanáshoz. (Csajok, ki ér rá? Őszi Prága? Hívjatok!)

Bővebben...

Tartós bérbe vehető használt autó ajánlatunk

Land Rover Range Rover Sport
17.990.000 Ft (bruttó)

Évjárat: 2014/10
Műszaki vizsga érvényessége: 2018/10
Üzemanyag: Gázolaj
Teljesítmény: 292 LE
Hengerűrtartalom: 2993 cm3
Sebességváltó fajtája: Automata
Futott kilométer: 81.000 km
Szín: Fekete
Szállítható személyek száma: 5 fő

LEXUS IS300h F-Sport&Safety
12.490.000 Ft (bruttó)

Évjárat: 2014/9
Műszaki vizsga érvényessége: 2018/9
Üzemanyag: Hibrid
Teljesítmény: 181 LE
Hengerűrtartalom: 2494 cm3
Sebességváltó fajtája: Automata
Futott kilométer: 17. 000 km
Szín: Fehér
Szállítható személyek száma: 5 fő

VW Jetta VI. Highline DSG
3.590.000 Ft (bruttó)

Évjárat: 2012/5
Műszaki vizsga érvényessége: 2018/05
Üzemanyag: Benzin
Teljesítmény: 160 LE
Hengerűrtartalom: 1390 cm3
Sebességváltó fajtája: Automata
Futott kilométer: 45 000 km
Szín: Fehér
Szállítható személyek száma: 5 fő

 

Rent-a-car szolgáltatásunk

Tisztelt Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk folyamatosan bővülő bérautó flottánkat.

Akár hirtelen fellépő gépjárműigény, akár egy káresemény vagy meghibásodott autó miatt merülhet fel szükséglet napi, vagy hosszabb időtartalmú bérletre, csereautóra, cégünk kedvező áron biztosít gépjárművet bármelyik kategóriában.

Kérjük, keressen minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

„B” kategória:

• Suzuki Swift

1-6 napig: 7.600 Ft / nap
7-30 napig: 6.600 Ft / nap
30 nap felett: 4.200 Ft / nap

„CK” kategória:

• Ford Focus kombi, Kia Ceed SW

1-6 napig: 9.200 Ft / nap
7-30 napig: 8.200 Ft / nap
30 nap felett: 5.700 Ft / nap

„D” kategória:

• Skoda Octavia

1-6 napig: 9.200 Ft / nap
7-30 napig: 8.200 Ft / nap
30 nap felett: 5.700 Ft / nap

„EA” kategória:

• Volkswagen CC
• Toyota Avensis
• Volkswagen Jetta

1-6 napig: 13.500 Ft / nap
7-30 napig: 11.500 Ft / nap
30 nap felett: 7.800 Ft / nap

 

Rólunk mondták

Öt év szünet után indítottuk újra vállalkozásunkat. Ismét „A HARUM”-ot választottuk. Korrekt, pontos, gyors ügyintézés és barátságos ügyfélkapcsolat, toleráns probléma kezelés jellemzi csapatukat. Hálás köszönet érte.

Takács Antal ,Szilágyi Gábor

TA&SZ- Log Kft.

Új partnerként nagyon köszönjük az elmúlt egy év professzionális, vevőorientált, kiemelkedően korrekt kiszolgálást!

Nigel Taylor

Dufon Antisztatikus Bt

Ugyan a boldog gyermekévek már régen elmúltak, az ember még felnőttfejjel is vágyik arra, hogy ne egyedül kelljen megoldani minden problémáját, s legyenek olyan személyek az életében, akikre rábízhatja gondját-baját. A Harum és az ott dolgozók ilyenek. A szakértelmük és hozzáállásuk által teremtett miliő miatt esett rájuk választásunk, s tesszük le voksunkat újra és újra mellettük.

Hetesi Zoltán, Vezető tisztségviselő

Ares Kft.

Választásunk azért esett a Harum Investment Zrt-re, mert szolgáltatásaik valóban leveszik a flotta kezelésének gondját cégünk válláról, és pontosan tervezhetővé teszik az erre vonatkozó költségeket. Autóink felügyeletének és karbantartásának kiszervezése a költségmegtakarítási elönyökön túlmenően jelentős kényelemmel, továbbá nagyfokú biztonsággal jár, hiszen ezt a tevékenységet így egy olyan cég látja el, amelyik minden, ezzel kapcsolatos feladatot elvégez, a beszerzéstől a finanszírozásig, a biztosítástól a szervizelésig. Tapasztalataink minden tekintetben pozitívak a Harum Zrt-vel kapcsolatban, úgy az ügyintézés, mint a hozzáállás és kiszolgálás területén.

Herkó Katalin, CFO

Accelsiors CRO and Consultancy Services

A Harum Investment Zrt.-vel 2005 óta van kapcsolatunk. Régebben is felmerült, hogy 12 db-os gépkocsiparkunkat egy autópark kezelőnek adjuk ki. A Harumot végül is azért választottuk, mert a mindennapos kapcsolat nem személytelen és valójában egy gépkocsi ügyintéző feladatát veszik le a vállunkról, elfogadható díjazásért. Külön kiemelném, hogy gépjárműparkunkról pontos nyilvántartást vezetnek, így a szerviz és javítás ütemezés nagyon gördülékeny.

Samu István, ügyvezető igazgató

REDDA Kft.

A Harumnak köszönhetően a gépkocsival kapcsolatos valamennyi probléma lekerült a vállunkról. Segítőkész hozzáállásuknak és professzionális munkájuknak köszönhetően minden adminisztratív és szervizeléssel kapcsolatos terhet levettek a vállunkról. Mindenkinek ajánlom őket.

Dr. Kovács Balázs, ügyvezető igazgató

KÖZBESZGURU Kft.

Átfogó szolgáltatások, kedves munkatársak, precíz adminisztráció. Nagyon korrekt cég, örülök, hogy őket választottuk.

Galambos Levente

Rijk Zwaan Budapest Kft.

Transparency creates honesty, loyalty.

Horváth Péter, VSM Sales Manager

SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt.

Régi ügyfélként visszatérve azért esett újra a Harumra a választásom, mert családias cégként nemcsak az autókat, de a benne ülő személyt is képviselik. Rugalmasságuk és hozzáállásuk emeli ki őket a flottakezelők tömegéből.

Tordai Balázs, Ügyvezető

Van-Merksteijn Hungary Kft.

Korrekt, gyors ügyintézés és pozitív hozzáállás jellemzi a Harum Zrt.-t. Külön szeretném kiemelni a kárügyintézés rugalmasságát és az azt intéző kollega segítőkészségét.

Dr. Morvay Boldizsár, Ügyvéd

Morvay Ügyvédi Iroda

A Harumban egy igazi partnert ismerhettünk meg az elmúlt évek során, pont amire cégünknek szüksége van: ügyfélorientált, rugalmas, megbízható és rendkívül korrekt.

Kiss Balázs, cégvezető

Univar Magyarország Kft.

A Harum Zrt. ügyfélközpontú szolgáltatási filozófiája bizonyítást nyert a szolgáltatásuk kiemelkedő minőségében is. Gyors, szakszerű és hatékony megoldásokat biztosítanak nekünk, minimális adminisztrációval. Új ötletekre, egyedi megoldásokra messzemenőkig nyitottak. Elégedettek vagyunk.

Biczók András, Értékesítési igazgató

ART Energy Magyarország Kft.

A Harum tapasztalataink szerint igen rugalmas, vevőorientált csapat, akik gyors segítségére, és precíz munkájára minden esetben számíthattunk.

Novai Éva, Pénzügyi vezető

Spotless Hungary Kft.

Azért szeretek a Harummal dolgozni, mert minden kérésemnek próbálnak eleget tenni. Maximálisan pozitív a hozzáállásuk a problémáink leküzdésére. Tisztelnek és fontos ügyfélnek tartanak függetlenül attól, hogy hány autót használunk. Vásárlás után is felkeresnek és érdeklődnek. Folyamatosan figyelemmel kísérik autóink sorsát. Elmondhatom, hogy maximálisan kiszolgálnak bennünket.

Gaál László, Műszaki manager

Biotest Hungária Kft.

Széles termékpalettája mellett professzionális ügyintézése miatt esett választásunk a Harum Zrt.-re, s ezen döntésünket az elmúlt évek méltón alátámasztották. Autóinkat sajátjukként vigyáznak, mégis megkapjuk Tőlük azt a függetlenséget, amelyre az élvezhető autóhasználathoz szükségünk van.

Rédai-Simon, Ágnes

Cefam Hungary Kft.

Ügyfél centrikus hozzáállás, rugalmas ügyintézés, toleráns probléma kezelés. A következő bérletnél is bérelt helyük van.

Hirmann Márton, Szakág vezető

Ovit Zrt.

A Harum Zrt. elsődleges előnye a személyre szabott konstrukciók kidolgozásában rejlik, mely esetben nem a vevő alkalmazkodik egy jól megszokott mechanizmushoz, hanem maga a termék azonosul használójával. Ezen hozzáállás adja azt a plusz szolgáltatást, amiért őket választottuk.

Nith László, Managing Director

Nefab Packaging Hungary Kft.

Meggyőző az a hozzáállás, amelyet minden munkatárs tanúsított, akikkel eddig megismerkedtem. Egyetlen mondattal jellemezve: az elvárhatónál is többet tettek a kiszolgálásom érdekében, és ez mindent elárul!

Németh László, ügyvezető igazgató

Gordio Tanácsadó Csoport Kft.

A Harumnál egy megbízható, korrekt partnerre találtunk. Ügyfélközpontúságuk kiemelkedő, Ők a gyors és rugalmas ügyintézés mesterei.

Káposzta Éva, megbízott cégvezető

Maersk Hungary Kft.

Cégünk gépjárműveit a Harum segítségével üzemeltetjük. Példamutató segítőkészség, szakértelem és rugalmasság jellemzi őket. Tökéletes választás bármely vállalkozásnak.

Kalmár Péter, ügyvezető igazgató

Webtown-Informatika Kft.

Filozófiánk

  • Szakértő gondoskodás
  • Biztonság
  • Költséghatékony megoldás
  • Elkötelezett, megbízható partneri viszony immáron 15 év
Fel
Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató. - Elfogadom