Folyamatos támogatás az út során

Legyen szó bérleti vagy üzemeltetési szolgáltatásról, mi az év összes napján, 24 órában állunk Ön és Cége rendelkezésére, hogy csak azzal foglalkozhasson, ami igazán számít!

Költséghatékony csomagok

Komplex szolgáltatási csomagot kínálunk, ahol az ügyfelek érdekeinek képviselete és védelme elsődleges, ár/érték arányban pedig verhetetlen ajánlatot kínálhatunk.

100%-ban személyre szabott megoldások

A piac konfekcióöltönyeinek szürkeségébe kívánunk színt vinni, ügyfeleink igényeire türelmesen rászabott, magas minőségű szolgáltatásainkkal!

Erősségünk, hogy olyan egyedi, komplex szolgáltatási csomagot kínálunk , melynek elsődleges célja valóban ügyfeleink érdekeinek képviselete és védelme.

Közepes méretű, 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás révén igyekszünk minden ügyfelünkre kellő figyelmet fordítani. Egészen az első lépésektől törekszünk arra, hogy mind az ügyfelet, mind a szokásait megismerjük, így nyújthassuk nekik a legjobb megoldásokat.

A Harumról

19

Év tapasztalat

30+

Szolgáltatás

1923

Gépjármű üzembe helyezve

234127740km

A mi szolgálatunkra bízva
Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Készen áll a személyre szabott Harum élményre?

Ha alternatív megoldást keres gépjárműve finanszírozására és üzemeltetésre, kérdései merülnek fel az operatív lízinggel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban,vagy többet szeretne tudni tartós bérleti konstrukcióval, vagy gépjárműve bérlésével összefüggésben, hívjon minket, és kérje ajánlatunkat.
Ajánlatkérés